Рапърът 100 кила проплака: Откраднаха най-милото ми! (Виж още)

Рапърът 100 кила проплака: Откраднаха най-милото ми! (Виж още)
Гласувайте за статията

Огромна мъка е стегнала сърцето на рапъра 100 кила

Рапърът 100 кила място не може да си намери от горест. Вече пети ден той страда за най-добрия си приятел, кучето Яна. Животинчето изчезна в края на миналата седмица и оттогава нито вест, нито кост.

100 кила

100 кила се поболя от мъка

Четирикракото животно е на неговата приятелка, но певеца е силно привързан към него. То се отглежда от семейството на момичето и всички в къщи много скърбят за малката топчица.

Яна е порода американски кокер шпаньол и е на шест години. То не се е отделяло от дома и стопаните си, които място не могат да си намерят от мъка.

Килата редовно разхождало кученцето в Добрич, където живее семейството на любимата му.

„Цигани са го откраднали – проплака Килата. – За последно знаем, че три ромчета са се навъртали около Яна. След това следите й се губят. Най-вероятно са го взели“, добавя изпълнителят

100 кила не спира да обикаля града и околностите, за да го намери. Той вече е ходили до ромското гето в града, но не го е открил.
„Ще платим на този, който я намери“, обещава Явор Янакиев, както е истинското име на рапъра 100 кила.

Многократният носител на приза „Рапър на годината” е лудо влюбен в приятелката си. Той крие половинката си и не иска да я показва в публичното пространство. Но няма съмнение, че той е най-големия романтик в родния шоубизнес.

Наскоро музиканта се върна от любовна почивка с гаджето си от Тайланд. Близки до певеца са убедени, че много скоро може да предложи и брак на любимата си.

„Срещнах любовта на живота ми. Тя е много специален човек, който обърна света. Имам грешка към нея, която се надявам с времето да оправя. Когато мисля за нея, всичко в мен се свива“, признава 100 Кила.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар