Емил Кошлуков призна защо мрази светския живот! (Причината взриви)

Емил Кошлуков призна защо мрази светския живот! (Причината взриви)
5 (100%) 1 vote

Емил Кошлуков разби с поредния си коментар в социалната мрежа!

Програмният директор на БНТ разкри защо не обича да ходи на светски събития. Емил Кошлуков почти е готов да даде гръб на светската шумотевица и да отказва всякакви изискани партита.

Емил Кошлуков

Емил Кошлуков вече не обича светската шумотевица

Причината съобщи бившият депутат на личната си страница в социалната мрежа:

„Когато получа покана, в която с усукан шрифт са изписани думи като ивент, или нов проект, винаги се двоумя.

От една страна знам, че зад тях се крие малко и евтин алкохол, изсъхнали хапки и грозновати интелектуалки.

От друга – винаги има шанс да се появи някоя кандидат-звезда, да речем от Международния Театрален Колеж в Каспичан, образно казано, която е със зашеметяващ бюст и склонност към светкавични сближавания.

Може да се каже, че съм раздвоен между страховете си – страхът от гаден махмурлук на следващия ден и страхът да не пропуснеш изумителния шанс с такава девойка.

След това обаче се сещам за третия типаж на такива сбирки – досадния бърборко, който те заклещва в ъгъла. И започва подробно да ти разказва своята гениална идея за телевизионно реалити (или нова конституция; сценарий за сериал; избирателна система и т.н.).

Това накланя малко везните, а започвам и да се разубеждавам за девойката: Вероятно с подобни гърди върви и съответното количество задник, сигурно слуша чалга. Ще иска да ми разказва как е изкарала лятото, може би е много ниска и така нататък.

Обаче остава чувство на несигурност – ами ако е висока и слаба? Ето затова ме е яд, че не участвам достатъчно в културно-светския живот на столицата…“, взриви с разсъжденията си Емил Кошлуков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар