Илиян Любомиров: Няма по-хубаво от това важните жени в живота ти да са щастливи! (виж тук)

Илиян Любомиров: Няма по-хубаво от това важните жени в живота ти да са щастливи! (виж тук)
Гласувайте за статията

Илиян Любомиров смая жените в социалната мрежа!

Половинката на Петя Дикова и баща на бъдещото им бебе – Илиян Любомиров си спечели тройно повече фенки в социалната мрежа. При това го постигна само с един единствен пост, който публикува снощи в профила си. Убедени сме, че няма жена, която да не остане очарована от написаното:

Илиян Любомиров

Писателят Илиян Любомиров разтопи жените в мрежата

„Ако утре на път за работа или на връщане към вкъщи грабнеш кокичета, зюмбюли, фрезии, лалета или нарциси… Било то в саксийка, във ваза, с връвчица или с помпозна панделката, за левче, две или пет…

И ги подариш ей така, изненадващо дори за теб самия, на майка си, сестра си или любовта си, ще се убедиш в три истини. Които си мисля, че никак не са за подценяване.

Първо, неочакваните цветя се помнят по-дълго и увяхват по-бавно. Второ, малките жестове действително правят голямата разлика, сиреч не е въпрос на възможност, а на желание.

И трето, нищо не гарантира по-хубави дни от това важните жени в живота ти да са щастливи“, написа Илиян Любомиров.

Писателят и каментатор при Гала определено знае как да реди думите и да гали нежните струни в душата на всяка дама. Затова и още от началото той се превърнал в любимец на тъща си Аня Пенчева, а не след дълго успял да омае и строгия тъст Сашо Диков.

Безспорно най-голяма любов му засвидетелства самата Петя Дикова, която не крие не само обичта, но и уважението си към Любомиров.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар