Сладураната Софи Маринова сияе на сватбата си: Вече съм г-жа Давидова! (СНИМКИ)

Сладураната Софи Маринова сияе на сватбата си: Вече съм г-жа Давидова! (СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Софи Маринова най-после стана съпруга на своя Гринго!

Поп фолк любимката Софи Маринова се омъжи в оранжева рокля. „Вече съм г-жа Давидова“, похвали се черовницата пред вестник „Телеграф“. Певицата и възлюбеният й Тодор Давидов – Гринго сключиха граждански брак вчера в обредна зала „Триадица“ – София.

Софи Маринова

Софи Маринова и Гринго се ожениха вчера

Единствените свидетели на вълшебния миг бяха кумовете – Преслава и Павел, синът на Софи – Лоренцо, и шаферките Мисис Баба Дони Василева – Чачова, дизайнерката София Борисова и кметицата на Владая Таня Василева.

„Има ги тези пеперудки в стомаха, дай Боже, да са вечни. Беше ми спокойно от гледна точка на това, че всичко е организирано. Имахме една сериозна подготовка. Погледнете и кумовете… Всичко е прекрасно, ще продължи в ресторанта“, сподели Софи Маринова минути след заветното „да“.

Певицата успя да привлече погледите с дълга оранжева рокля, шал с бели пера и дантелена воалетка. Тоалетът й бе стилно съчетан със семпли бижута и висок ток.

Младоженецът бе заложил на тъмносив костюм. И Гринго, и Лоренцо споделиха, че са щастливи, че събитието е вече факт.

Кумовете Преслава и Павел пристигнаха заедно с младоженците в обредната зала. Пайнерката засне голяма част от церемонията на живо и го сподели с последователите си в социалната мрежа Инстаграм.

34-годишната певица показа зашеметяващи форми. Тя бе облечена в бледорозова къса рокля, семпло декорирана с дантела.

„Нека са живи и здрави. Много да се обичат и много да се разбират. Пожелавам им едно малко бебешоче. Любов и още нещо…“, бе първото пожелание на Преслава.

Кумът Павел блесна с по-ексцентрична визия. Изненадващо той позира щастлив до любимата си и прясното семейство. Той бе облечен в черно сако, декорирано с елементи в синьо и бяла риза.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар