Малин Кръстев с разкрития за „Господари на ефира“

Малин Кръстев с разкрития за „Господари на ефира“
Гласувайте за статията

Малин Кръстев, който е един от най-първите водещи на „Господари на ефира“, проговори за бъдещето на предаването!

Нещата са много прости – изтече ни договорът с Нова телевизия, на Нова година. В момента телевизията е в продажба и се изчаква новия собственик, за да бъде сключен и новия договор. Това заяви един от традиционните водещи на „Господари на ефира“ Малин Кръстев.

Малин Кръстев за Господари на ефира

Малин Кръстев проговори за сагата с „Господари на ефира“

Кръстев не допусна да има някакъв вид саботаж срещу предаването. „За „Господарите“ просто се чака новият собственик (на Нова телевизия). Затова сме в почивка един месец, може би сега се получават два – за да се появи новият собственик и да сключим договор. Няма нито интрига, нито нищо! „Капките“ продължават, защото имаме договор до 2021 година“, каза той. Екипът на „Господари на ефира“ е в неплатен отпуск, ще оцелее ли шоуто?

На въпрос дали да очакваме „Господари на ефира“ да се върне на екран, Малин Кръстев беше категоричен: „Е, след 16 години, то остава и да не се завърне!“. Новината, че предаването ще спре да се излъчва по Нова телевизия стана ясна още преди коледните празници, макар че никой от шоуто тогава не потвърди и единствено неофициално се разбра, че се търси начин предаването да отиде в друга телевизия. През 2018 година „Господари на ефира“ претърпя сериозен удар по реномето си. Причината – скандалът с репортера Димитър Върбанов, след като стана ясно, че той симулира побой при свое разследване.

Източник: Blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар