Само две седмици след раждането: Антония Петрова – Батинкова направи нещо невероятно!

Само две седмици след раждането: Антония Петрова – Батинкова направи нещо невероятно!
Гласувайте за статията

Антония Петрова, Батинкова по съпруг, отново е изящна, въпреки че роди миналия месец!

Антония Петрова – Батинкова има повод за гордост, след като само за две седмици успя да възвърне формата си, пише HotArena.net. Нещо, което шашна всички.

Антония Петрова

Антония Петрова – Батинкова роди, а вижте я само с;лед две седмици!

Младата майка стана родител на 17 януари по естествен начин и според нея това е една от тайните за бързото й възстановяване. „Едва 2 седмици след раждането резултатът от естественото, нормално раждане, кърменето и личната грижа (заедно със съпруга ми) за сина ни е: -11 кг (всички килограми които качих по време на бременността).

Отново съм в същата форма и точно толкова килограми, колкото когато забременях! Извод: раждайте естествено, кърмете и се грижете пълноценно за децата си, така ще си върнете формата без спорт и диети”, написа Мис България в личния си профил във Фейсбук. Думите й заслужиха одобрения от нейните почитателки, които също са привърженички на естественото раждане. Тенденцията да се избягва секциото набира все повече защитници у нас, като децата на Венц Венц и Орлин Павлов също дойдоха по естествен път на този свят.

Първородното дете на Петрова – синът Благовест, носи името на дядо си, предават от „Телеграф“. Това е още едно от решенията на Тоца, за което тя заслужава поздравления.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар