Новата звезда на Алеята на славата

Новата звезда на Алеята на славата
Гласувайте за статията

Новата звезда на Алеята на славата е музикална и се казва Пинк. Певицата отдавна е сред успешните поп изпълнителки. С неподражаем стил и собствена визия за клипове и стайлинг, певицата превзема музикалните класации и редица пъти е правила прекрасни хитове.

Освен реализиран изпълнител, певицата е и щастлива майка и съпруга, ето защо на церемонията по обявяването на нейната звезда, Пинк дойде обградена от най-близките си. Това са мъжа й Кери Хартъм, заедно с децата : 7-годишната им дъщеря Уилоу и 2-годишният им син на име Джеимсън.

Пинк позира с най-обичните си близки хора

Пинк призна, че Кери е нейна опора и истински й помага във всичко, а децата са вдъхновение и щастие, за да може да твори и пее, цитирано по „Ева“.

Мнозина от феновете й дойдоха да снимат, а сред известните и познати, бе забелязана и една от най-близките й приятелки това е именно телевизионна водеща Елън Дедженерис.

Двете са близки, много си приличат и са заедно по много събития, както и сега приятелките изразиха подкрепа една към друга. Можем да допълним още само, че от 39 годишната и много амбициозна Пинк се очакват още много хитове, музикални изненади и вдъхновяващи композиции.

Да й е честита Звездата на Популярната Алея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар