Емили Ратайковски -мечта за милиони

Емили Ратайковски -мечта за милиони
Гласувайте за статията

Емили Ратайковски -мечта за милиони. Актриса, модел, спортна натура, да една жена, която е идол за много по света.

С полски порени и свободно излъчване на млада и търсеща предизвикателства дама. Тя освен като модел и с различни малки кино изяви, първата, от които в трилъра  „Не казвай сбогом“ (Gone Girl) на Дейвид Финчър през 2014 г, е много известна и с активността си из социалните мрежи и форуми.

Както и публикуване на личните си доста провокативни снимки в Интернет средата, доста разсъблечена и разкрепостена е Емили. Родената 1991 г. актриса има и половинка той е от кино средите Себастиан Беар. Двойката е семейна от миналата година.

Емили признава, че не разбира как показната сексуалност и по-разкрепостеното поведение или публичен образ могат да бъдат заклеймявани.

Ето защо тя се самоопределя като свободомислеща и феминистка, определя като свободен избор възможностите да показваш тялото си, каквото е. Като естествено споделя, че дамите не са само хубави тела, но ако ги имат не е нужно да са виновни, ако им харесва да показват добрата си фигура или каквото поискат, което не пречи на околните.

А цитирайки от Вести – можем да заключим, че малцина са тези, които са против Емили да демонстрира на воля своите форми. Впрочем тя не рядко е споменавала, че именно заради сексапиланата й външност и едни гърди, често са й отказвали снимки. Това за нея е ненужно и дори ограничаващо най-вече вените, които да са виновни, че успяват с добре поддържана визия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Емили Ратайковски -мечта за милиони”

  1. Запозната

    февр. 11. 2019

    Тя е проститутка, която се чука за 100лв на час. Какъв идол, какви 5 лева

Добавете коментар