Любов и тенис

Любов и тенис
Гласувайте за статията

Любов и тенис, става дума за две звезди от водещите тенис ракети, които отскоро споделят не само страстта си към тениса, но и откриха страстта и любовта помежду си.

Тя е в топ 10 при дамите, от украински произход – Алина Свитолина и той е нейната половинка тъмнокож, от френски произход Гаел Монфис. Също е много силен в тениса. Двамата са заедно от известно време, направиха връзката си и публично достояние.

Двамата тренират усилено, но намират паузи да си обърнат внимание, наскоро признаха, че са близки и не крият факта, че много се разбират.

Нека конкретизираме около тях, и двамата са достатъчно значими. Тя играе тенис от дете. Състезава се покрай брат си, също тенесист. Тя го следвала и му се възхищавала, покрай него се запалила истински и постоянно се равнявала с брат си. Днес Алина е под номер 6 и споделя, че никога не се е фокусирала в това да бъде в топ 10 на Тениса. Работи, играе и се бори за всяка една точка, ето това я държи на високите позиции.

Монфис е номер 12 при мъжете и също много талантлив играч, двамата са заедно и макар да не споделят публично детайли около отношенията или запознанството си, признават че са много щастливи и са заедно, коментирано и от изданието „Гонг.бг“.

Алина Свитолина

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар