Нов мъж омая Христо Калоферов! Журналистът пътува с метрото

Нов мъж омая Христо Калоферов! Журналистът пътува с метрото
5 (100%) 2 votes

Христо Калоферов е щастлив в личен план. Новата 2019-а година донесе нова любов на журналиста. От няколко седмици водещият на новините на Нова телевизия е щастливо обвързан с млад столичен зъболекар. Двамата се запознали в интернет и бързо направили следващата крачка.

От първите дни на януари те дори живеят заедно в апартамента на Христо Калоферов, пише „Уикенд“. Празниците също прекарали заедно, а сега планират и пътуване до романтично място. Предишната връзка на Калоферов разби сърцето му. Журналистът се раздели с приятеля си преди 2 години и дълго време бе сам. Сега новинарят, който не крие гей ориентацията си, смята, че е намерил точния човек до себе си.

Христо Калоферов

Христо Калоферов намери нова любов

Зъболекарят вече ползва и автомобила на Христо. Журналистът му е поверил колата и предпочита да ползва градския транспорт, въпреки че работното му място е на повече от 15 километра от неговия дом. Той обаче предпочита да мине това разстояние с влакче на метрото, вместо с лека кола. Обяснявал, че така е и по-евтино, и по-удобно. Спестява се висенето в задръствания, търсенето на място за паркиране и напрежението от шофирането. Вместо това в метрото винаги си носел нещо за четене и така не усещал времето, докато пристигне на работа. След работа пък половинката му го прибира.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Нов мъж омая Христо Калоферов! Журналистът пътува с метрото”

  1. Одурми всекви

    февр. 10. 2019

    Да не се окаже накрая, че е с мацка и да нацвъка бързо дечица като Ники Дойнов, който също го разнасяха и смятаха за несъмнен обратен.

Добавете коментар