Какво се е случило с Дони?

Какво се е случило с Дони?
Гласувайте за статията

Музикантът Дони плаши с вида си. Притеснени фенове се питат какво му се е случило и защо изглежда по този начин. Промяната се вижда от последните му снимки, на които изглежда като болен.

Дони е отслабнал до неузнаваемост продължава да линее с пълна сила. Визията му вече плаши не само малките деца. Наподобява на човек, прекарал последните години в Камбоджа, борейки се за залък хляб.

Дони

Дони е кожа и кости

Дори негови приятели са озадачени от видимата промяна и немощния му и аскетичен вид „Качвам и свалям килограми. С тези промени не й омръзвам на Нели“, опитва се Дони да се шегува с драстичната промяна във външността си.

На музиканта Добрин Векилов му се наложило да откаже шоколада, тъй като сладкото изкушение разстройвало стомаха му. Проблемът се появил късно една нощ, когато, прибирайки се от турне, го подгонил гладът. Дони, който обожава шоколад, решил да залъже глада си със сладкото блокче. За съжаление обаче, лакомството му докарало стомашен дискомфорт и болки. Ето защо певецът взел решение веднъж завинаги да се откаже от шоколадовите продукти.

„Така се закотвих на 64 килограма, колкото тежа сега и не помръдвам от тях“, признава музикантът. Повече от 20 години Дони е вегетарианец и твърди, че този начин на хранене го държи здрав и пълен с енергия.

Източник: show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Какво се е случило с Дони?”

 1. Манчо

  февр. 11. 2019

  Много плитко и рамково виждане имате драскачи изкуфели,Според болните ви разбирания ако някой е слаб значи нещи му куца я здравословно,я нещо друго.
  Представям си какви охранени свине трябва да са хората според клюкарският ви стандарт.
  Всеки вегитариянец,веган и нормален човек трябва да изглежда така всичко останало извън този образ са болести причинени от зависимости било то храна,алкохол,цигари,наркотици,фетиши и т.н.
  колко здрав е човек си личи от въшният му вид и той определено не влючва подкожни мазнин и затластявания.
  Добре е статиите ви да се пишат от компетентни и психично здрави служители,а не от зависливи и болни двуноги.

Добавете коментар