Що за секссимвол?! Мартин Макариев изобщо не се поддържа

Що за секссимвол?! Мартин Макариев изобщо не се поддържа
1 (20%) 1 vote

37-годишният режисьор Мартин Макариев изобщо не е суетен. Съпругът на актрисата Луиза Григорова ходи без два кътни зъба, а на нелицеприятната гледка станаха свидетели всички зрители на „Черешката на тортата” миналата седмица.

Режисьорът и половинката му готвиха в кулинарното шоу в две различни вечери, а Мартин пет пари не даваше, че усмивката му е разредена от липсващи зъби. Наблюдателни зрители на кулинарното предаване недоумяваха как е възможно мъжът, за чието сърце се бореха 3 родни красавици, да има толкова неугледен вид.

Мартин Макариев и Луиза Григорова

Мартин Макариев спечели Луиза Григорова, въпреки че не се поддържа

„Заради този мъж ли се разведе Елена Петрова?!”,коментираха възмутени зрителки на кулинарното предаване.

Както е известно, заради любовната си афера с Макариев, къдрокосият секссимвол Елена Петрова сложи край на брака си с гръцкия милионер Аристотелис Фотилас. По онова време Мартин все още бил женен за първата си съпруга. Към любовния четириъгълник се включила и Луиза Григорова и той се превърнал в многоъгълник, пише „Уикенд“.

Съдбата срещнала Макариев с Луиза на снимките на видеоклип към хита на певеца Миро „Август е септември”. Дълго време актрисата и режисьорът се засичали по светски партита, но били на „здравей-здрасти”. Преди 6 години отново се събрали на снимачната площадка на сериала „Дървото на живота” и между тях пламнала любовна искра. Бившият модел хлътнал до уши по магнетичния режисьор. В продължение на цяла година д-р Вяра Деянова от хитовата лекарска сапунка по Нова телевизия „Откраднат живот” делила Мартин с бившата му жена и колежката си Елена Петрова.

Аферата на хубавата Елена й коствала брака й. Богаташът чул, че близо година и половина неговата благоверна го е кичила с рога и поискал светкавичен развод. Елена пък гордо разтрогнала брака си с Аристотелис. Саможертвата на актрисата обаче се оказала безсмислена, защото малко след като приключили снимките на психотрилъра „Вила Роза”, където тя неслучайно е в главната роля, приключила и горещата им връзка. Филмът нямал очаквания успех, Мартин приел тежко провала и изпаднал в депресия. Макариев обвинил Елена, че е играла лошо и един ден просто скъсал с нея чрез есемес.

„Там бяха много объркани нещата, но аз бях сигурна, че това е моя мъж. Бях готова да изчакам колкото трябва. И аз просто изчаках, около година. Изчаках да приключи всичките си отношения. Ми то отношения да искаш! Не знам доколко нещата са били на емоционално ниво, защото избягвам да го питам. Не искам да знам, защото това са неща, които само могат да ме накарат да се чувствам зле. Никога не обещаваше, че ще бъдем заедно, за да го изчакам. Казваше: „Не знам!” Аз пък му отговарях, че ще изчакам. Може да не ми се е обадил 2 месеца, страдам по пижама вкъщи, но после да ми звънне и да ми каже, че трябва да отида в 3 през нощта еди къде си и аз просто отивам. И той, и бившата му жена са ми казвали, че когато аз съм се появила, всичко между тях е било приключило. Вече сме женени, всичко е наред”, споделя Луиза Григорова.

Младата актриса първа предложила брак на Макариев. Още не живеели заедно, когато в 3 часа през нощта тя му казала, че иска да се оженят, а той се съгласил. Двамата нямали търпение да бъдат семейство. Те се врекоха във вечна вярност през юни в курорта Лозенец. Булката взе фамилията на мъжа си и вече се казва Луиза Григорова-Макариев. Шафер бе синът на младоженеца от предишния му брак.

Източник: Blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар