За първи път: Ето я жената на Малкия Маргин! (снимки + подробности)

За първи път: Ето я жената на Малкия Маргин! (снимки + подробности)
Гласувайте за статията

Ето я жената на Малкия Маргин, най-после излезе на светло!

Бившият сикаджия Николай Маринов – Малкия Маргин се появи изневиделица у нас със съпругата си Мария Цветкова, видяха папараците на вестник „България Днес“.

Малкия Маргин

Ето я Мария Цветкова – жената на Малкия Маргин

Двойката изгледа в компанията на свои приятели 1-4 финалния сблъсък на София Оупън между звездите Стефан Циципас и Гаел Монфис в Арена Армеец.

И Докато Малкия Маргин реагираше емоционално на всяка пропусната топка, то съпругата му бе по-сдържана и оглеждаше ВИП трибуните. На тях се открояваше тенисистката Цвети Пиронкова.

Пред Николай и жена му седяха футболният мениджър Лъчо Танев и братът на Наско Сираков- Пламен. През цялото време Маргин се наклоняваше към жена си и й казваше накъде да гледа, а след това отново продължаваше да следи играта.

Маринов преживяваше всяка точка и се радваше на красивите отигравания на гръцката сензация и французина. Той не подкрепяше определен тенисист.

Майката на децата му – Мария Цветкова беше в супер форма, без да прекалява с грим и фрапиращи дрехи. Пуловер от мохерна вълна с бяла риза отдолу подчертаваше тялото й неподвластно на времето.

Със съпруга си, който тази година ще навърши 47, често играят тенис, но най-любимият партньор на Малкия Маргин е Любо Пенев. Николай Маринов изчезна нистериозно преди години след убийството на радиоводещия Боби Цанков.

Една от версиите гласеше, че именно Маргините са организирали покушението. Появиха се различни версии къде е той. Някой го пращаха от Италия до Южна Африка. После се установи, че с брат си Красимир са в Испания.

Тук армия от мастити адвокати движеха делата им. Обвинените, а по-късно оправдани за три поръчкови убийства Маринови от известно време са в родната България.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар