Помните ли Гичка от Хелс Китчън: Чаровницата удари джакпота, има и второ бебе! (виж тук)

Помните ли Гичка от Хелс Китчън: Чаровницата удари джакпота, има и второ бебе! (виж тук)
Гласувайте за статията

Гичка от Хелс Китчън изуми всички – тръгна й като по вода на чаровницата!

Един от най-колоритните участници от първия сезон на Хелс Китчън – Гичка, е станала майка за втори път и вече е собственик на свой ресторант. Това обяви самият шеф Виктор Ангелов.

Хелс Китчън

Сладураната Гичка от Хелс Китчън роди второ бебе и отвори собствен ресторант, честито да й е!

Припомняме, че готвачката от Костинброд има една дъщеря, с която забременяла още докато била в гимназията. И затова не отишла на абитуриентския си бал. Със съпруга си живее от близо 17 години.

Устата майсторка на българска кухня е успяла да отвори и ресторант. Въпреки че по време на предаването на няколко пъти се оплака, че няма пари да предприеме тази важна стъпка в живота си.

След края на шоуто тя сама напусна работата си в училищния стол. И обяви, че започва да се занимава с кетъринг. Явно бизнесът е потръгнал, след като вече е собственичка на свое заведение, а има и нов член в семейството.

Шеф Ангелов бе категоричен, че няма да търси втора Гичка. Но обеща, че зрителите ще видят нови забавни образи във второто издание на най-горещото кулинарно шоу в българския ефир.

Строгият Виктор Ангелов разказа още, че двама участници от първия сезон – Светлана и Иван, са станали част от неговия професионален екип, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар