Взрив: Десислава стана баничарка, извади 700 бона от закуски! (виж тук)

Взрив: Десислава стана баничарка, извади 700 бона от закуски! (виж тук)
Гласувайте за статията

Десислава иска да заложи и на друг бизнес, не само на пеенето!

Над 700 бона от закуски си е докарала чалга фурията Десислава, показа проверка на вестник „България днес“. Наред с участията си по фолкклубове и дискотеки певицата намира време да развие и страничен бизнес.

Десислава

Десислава върти успешен бизнес с банички

От няколко години прочутата с десетките си хитове фолкаджийка върти и търговия с храни. Чрез една от фирмите си Десислава е собственик на заведение за бърза закуска. Обектът на чалгаджийката е разположен на главната улица в Свиленград.

Според регистрацията му в агенцията по храните предлага на изгладнелите клиенти банички, милинки, пици, лазаня, сладкиши и безалкохолни напитки. Баничарницата на певицата функционира от пролетта на 2012 г.

Благодарение на стратегическата локация клиенти не липсват, обясняват хора от града. Добрите успехи са видими и от финансовия отчет. Според документа фирмата на певицата е натрупала близо половин милион лева печалба.

Отделно от това баничарницата има да получава и почти 300 бона от клиенти за доставена продукция. Впечатляващите резултати от търговията с баници и боза карат певицата да се замисли и за разширяване на бизнеса, обясняват запознати.

В резултат чалгаджийката регистрира клон на фирмата си и в София. Така в близко бъдеще може да се очаква появата на бърза закуска „Деси Слава“ и в столицата. Фолкаджии припомнят, че производството на банички не е първият бизнес проект на певицата.

Преди време Десислава заедно с Азис отвори дискотека в столичния квартал Студентски град. Заведението носеше името на един от най-големите й хитове „Бели нощи“. Въпреки бляскавата реклама и модерното обзавеждане клубът не просъществува дълго.

На камък удари и тв проектът на певицата. Малко след края на дискотеката чалгаджийката създаде собствена музикална телевизия с амбицията да конкурира култовия фолкканал „Планета“.

Мащабните планове на изпълнителката така и не се реализираха. След като каналът не успя да спечели сърцата на чалга феновете, певицата година след старта го продаде. Купувач бе пловдивският бизнесмен Костадин Хайков, който преди дни бе осъден за източване на ДДС.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар