Лепа Брена с първи думи за снаха си! (Виж какво сподели за очакваното внуче)

0

Лепа Брена с нетърпение очаква появата на първото си внуче

Сръбската турбо сръбска певица Лепа Брена очаква до дни да гушне първото си внуче. Хитовата изпълнителка, заедно със съпруга си и двамата си сина Виктор и Стефан се върнаха в Сърбия след едномесечна почивка в райско кътче.

Лепа Брена
Лепа Брена очаква първото си внуче

Фамилията отмаряше преди раждането на бебока на тузарския остров Бали. От екзотичната дестинация Лепа Брена не спираше да пуска провокативни снимки. На фотото изпълнителка се бе пуснала по бански, като показа зашеметяващо тяло на 58 години.

В Сърбия изпълнителката не спира да сипе суперлативи за снаха си.

„Александра е супер, това е най-хубавото нещо, което очакваме да се случи тази година. Ние ще подкрепяме родителите, това ще бъде първото ни внуче. Дъщерята на сестра ми има две деца и ми липсват, а винаги когато се разделяме с тях, аз плача.

Сега цялата любов ще бъде съсредоточена върху бебето на Александра и Филип“, к“, споделя сръбската певица за първото си внуче, пише vistina.com.mk.

Лепа Брена споделя още, че винаги ще бъде на разположение на младото семейство, но без да им досажда.Причината е, че живее много близо до снаха си Александра и сина си Филип.

„Мисля, че съм на преден план, защото съм по близко до Бежанийска коса. Може би ще им чукам на вратата доста често“, допълва Брена.

Очаква се новият член на известната фамилия да се появи много скоро. Майката на Александра вече е повикала на помощ майка си, която се е нанесла в къщата на младото семейство. Съпругът й не бил много доволен от появата на тъщата в дома си, но въпреки това я приел.

Бъдещата майка заявила, че родителката й ще й помага в първите дни след появата на новороденото.Но пък бъдещият татко се надявал да гледа новороденото си дете със съпругата си, без странична помощ.Вижда се, че първородният внук на Лепа Брена няма да бъде лишен от нищо и ще е обгрижван с много любов от двете си баби.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.