Башар Рахал заживя с любовницата си! (Още подробности)

Башар Рахал заживя с любовницата си! (Още подробности)
Гласувайте за статията

Башар Рахал прибра любовницата си

Актьорът Башар Рахал вече живее с новото си гадже. Връзката му с доста по-младата Райна Караянева става все по-сериозна.

Башар Рахал

Башар Рахал заживя с любовницата си

Двамата отдавна не крият чувствата си и все по-често демонстрират отношенията и близостта си.

Според близки до актьора той и любовницата му вече са заживели под един покрив, пише в. „Уикенд”.

Башар вече бил запознал гаджето си със сестра си Карла, както и с приятелите си. той държал Райна единствено далеч от двете си дъщери Клои и Индия, които живеят с майка си в Америка.
Влюбените посрещнали Нова година в Италия, а наскоро се върнали от екзотична почивка в Тайланд.

„Нещо, което не криеш, но не парадираш с него, се нарича лично, а не тайно“ ,написа Райна Караянева в профила си в социалната мрежа и така затвори устите на зложелателите си.

Стройната блондинка даде да се разбере, че връзката й с Башар Рахал не е моментно увлечение, а нещо далеч по-сериозно.Но едновременно с това отказва да ес появява с него на светски събития.
Башар Рахал и Райна се познават покрай съвместната им работа в „Лотария България“.

През 2016 г. той стана водещ на шоуто, а чаровната русокоска се изявяваше като негова асистентка. Тя е с цели петнадесет години по-млада от актьора, но това не му попречило да флиртува упорито с нея и впоследствие да я вкара в леглото си.

Когато започнала интимната им афера, Караянева била сериозно обвързана с бащата на детето си Генадий, но по-късно се разделила с него.

Любовта на актьора и журналистката Калина претърпя не малко сътресения, които през годините отвори огромна пропаст между тях. Те създадоха кариера, дом и семейство в Америка, но това не ги направи щастливи.

Актьорът се върна в България, а съпругата му остана в САЩ, където отглежда двете им дъщери. Въпреки многобройните си афери с красиви и известни жени, Башар не бърза да се развежда.

Защото двете му щерки са американски гражданки и ако се разведе с майка им трябва да се бръкне за солидна издръжка.

А не да дава мизерни пари, които получават в България разведените съпруги за отглеждането на децата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар