Мариела Нордел се разпени: Когато жената е твърда, наричат я кучка! (Изфука се с богато гадже-виж тук)

Мариела Нордел се разпени: Когато жената е твърда, наричат я кучка! (Изфука се с богато гадже-виж тук)
Гласувайте за статията

Мариела Нордел отново нагорещи мрежата!

Готвачката Мариела Нордел винаги намира начин да се изфука. Сега устатата кулинарка го направи с новото си гадже, което я завело на хотел за 500 евро на вечер.

Мариела Нордел

Мариела Нордел се изфука

С поста си къдрокоската показа, че все още е желана, а и си има вземане-даване с богати мъже. Ето какво коментира на личния си профил Мариела Нордел:

„Маргарет Тачър е мнооооого права, като казва, че когато една жена предявява твърдост, я наричат кучка, а мъжа – принципен…
Отивам при управителя на ресторанта в хотела, в който сме отседнали и го моля, съвсем любезно, и по човешки, да ми заеме един тирбушон, че в стаята нямаме.

Гадният, мазен паки кисело се усмихна, като ми видя тениската с циците и просъска, че в стята ми би трябвало да има. Втори път му адресирам реч, че НЯМА тирбушон, а проклетото паки настоява, че трябвало да има, даже ме замъква към бара, за да ми покажел как изглеждал тирбушон.

Пътем му пояснявам, че съм запозната с изгледа на въпросното оръдие, но злото старче не слуша и почва бясно да рови из бара. След 5 мин. на мене ми писва и му казвам, „остави, ще отида до рецепцията да се оправя!“, онзи направо побеснява: „Да се оплакваш ли ще ходиш, ето така изглежда тирбушон и трябва да е в стаята ти!“.

Аз използвах миг на слабост и му грабнах тирбушона, и за да не му го заврЪ некъде, само зверски го изгледах, и се фръцнах. Гаджето наблюдава от страни и взе да ми дудне в асансьора , „защо се отнесе така нечовешки с горкия? Искаш хората да те взимат за кучка ли?!“.

“При положение, че хората кихат 500 евра за стая на вечер, би трябвало поне да получават адекватен сървиз…!”, поучително му изшептях и той срамежливо се сви в ъгъла, като му припомних с колко е олекнал.

Връщам му на паки говедото тирбушона след 10 минути и не се сдържах, „е, виде ли, не ти пропадна оборота на бара, че ми зае тирбушона ти за малко!“, а гаднярът като се развика след мен….. хехехе.

Та! Момичета, бъдете Кучки до край! Другите така или иначе добро за нас няма да кажат! Дори и гаджетата ни… нищо, че те ни влачат нас по хотелите, щот са малко женени, иначе са добри граждани, а кучките сме ние…“, разпени се Мариела Нордел.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар