Венци Мицов бесен: А си мислех, че Бог е любов! (Защо се разлюти на църквата)

Венци Мицов бесен: А си мислех, че Бог е любов! (Защо се разлюти на църквата)
5 (100%) 1 vote

Венци Мицов изригна бесен срещу българската православна църква (БПЦ)!

Венци Мицов е бесен на църквата и се разлюти срещу безумието на Светия синод. Музикантът и общественик не може да си държи устата затворена и винаги скача срещу несправедливостта.

Венци Мицов

Венци Мицов скочи на църквата!

Той разбуни духовете с коментара си за Светия синод на БПЦ и становището й, че боят на деца бил приемлив.Ето какво написа Венци Мицов на личната си страница в социалната мрежа:

„Из критичните бележки в становището на Светия синод на БПЦ относно Националната стратегия за детето 2019 – 2030:

„1. Въвеждане на забрана за телесното наказание над деца и ефективна работеща система за наблюдение и изпълнение на тази забрана.

2. Въвеждане на работеща система за превенция на домашното насилие, докладване и предприемане на незабавни мерки за закрила при всички случаи на домашно насилие над деца”

Създават условия за спекулации, тотално непослушание на детето спрямо родителите му и безконтролно развитие на детската личност с възможност за лесното му отделяне от семейната среда, вкл. и с активното участие на държавни чиновници.“

… А аз си мислех, че Бог е любов… А се оказва, че Бог е в шамарите… И не, не ме причислявайте към либералите, които хълцат от радост по някои скандинавски системи, отнасящи се доста фриволно спрямо децата и семействата“, многозначително коментира Венци Мицов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар