Лео Кадели разтърси мрежата с поста за майка си: Виж с какви думи й пожела ЧРД!

Лео Кадели разтърси мрежата с поста за майка си: Виж с какви думи й пожела ЧРД!
Гласувайте за статията

Лео Кадели се оказа доста признателен син!

Албанецът Лео Кадели разтърси мрежата с тези думи за майка си. Родителката има рожден ден и синът й написа доста затрогващи думи в мрежата. Лео Кадели е познат у нас с участието си в хитовата поредица „София Ден и Нощ”, както и с благотворителните си каузи. Ето какво написа той за ЧРД на майка си:

Лео Кадели

Лео Кадели с нежни думи към майка си

„Тази жена е МОЯТА МАЙКА. Днес тя става на 76 години. Родила и отгледала седем деца, 6 момчета и 1 момиче, (БЕЗ НИКАКВИ ПОМОЩИ ОТ ДЪРЖАВАТА ИЛИ КОГОТО И ДА Е БИЛО).

Даже баща ми щеше са влиза в затвора защото гледаше едно прасе, а тогава беше престъпление, да, днес е смешно, но тогава не беше), днес има 15 внучета и две правнучета.

Добро утро, МАЙКО! Аз не съм от най-добрите ти деца, но ти си истинска героиня за мен! Един ден, ако имам дъщеря ще се опитам да я възпитам така, че да прилича на теб – тиха, усмихната и справедлива!

МАЙКО, желая ти един прекрасен и усмихнат ден. А когато се погледнеш в огледалото, да се усмихнеш…да се усмихнеш и да продължиш да се гордееш с децата, които си родила.

Да се усмихнеш за възпитанието, което си им дала, да се усмихнеш толкова широко, че слънчевите лъчи да влязат през твоя прозорец, на който постоянно чакаш и гледаш дали идват децата. Нека тези лъчи стигнат и до прозореца на всеки един човек на планетата, за да бъде светът по-красив…

Просто да се усмихнеш за това, че си жива и здрава, да се усмихнеш с гордост за миналото, което имаш, да се усмихнеш с надежда за по-добро бъдеще, да се усмихнеш просто ей така… за настоящето, за правнучетата, които играят на двора ти, да се усмихнеш за това заради което сутрин нямаш търпение да се събудиш.

Но най-голямата усмивка идва от това да знаеш, че децата, внучетата и правнучетата ти са щастливи от твоята усмивка, да се усмихнеш просто ей така за това, че те има в нашия живот.

Продължавай да ни зареждаш с любов и да ни показваш как се създава огромно семейство, което да живее в хармония, да ни показваш как се посрещат гости, да покажеш на твоите снахи как се готви за 18 човека (помниш 89 година в Албания).

МАЙКО, честит рожден ден…винаги бъди себе си, защото така създаде деца, които не само да не пречат на обществото, напротив- научи ги да помагат и да бъдат пример!

Майко, баща ми беше същият ПРЕКРАСЕН ЧОВЕК като теб, но за жалост преди 4 години той си отиде и те остави сама, сама в доброто, сама и в лошото. Животът понякога е несправедлив, остава целия товар и отговорност върху единия родител.

Той знае, че ти си истинска героиня и че ще продължиш и сама в името на фамилията ти. Помня, когато той правеше кафе в 5 сутринта и казваше: „Помнете, аз след малко отивам на работа, а ти, съпруго, не забравяй, че най-голямата ти грижа е да научиш децата да се грижат един за друг“

Обожавам те!

Снимките са различни, от любими места на майка. Старата къща на село, в която ме е родила, новата къща, в която тя живее през лятото, а зимата в апартамент. Тя вече е истинската ни принцеса и трябва да се гледа по този начин. Ние така сме възпитани да се грижим за родителите си. Да им осигурим най-доброто, за да им благодарим, че са ни създали“, трогна всички с думите си Лео Кадели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар