Бомба: Свалената от БНТ Валя Ахчиева крие несметно богатство! (още подробности)

Бомба: Свалената от БНТ Валя Ахчиева крие несметно богатство! (още подробности)
Гласувайте за статията

Валя Ахчиева милионерка, притежава истинско богатство!

Свалената от ефира на БНТ журналистка Валя Ахчиева не си търсела настървено нова работа. Защото на практика била милионерка, издават нейни колеги.

Валя Ахчиева

Валя Ахчиева може и да не работи цял живот, осигурена е

Бившата водеща на „Открито“ нямало да сподели съдбата на също освободените от длъжност Ани Цолова и Милен Цветков (който стигна до просешка тояга). Понеже работата й в телевизията съвсем не била единственият й източник на доходи.

Освен със скандалите на професионално ниво Ахчиева е известна с тези от личен характер. Които са свързани най-вече с високия й стандарт на живот.

Неотдавна телевизионерката бе разкрита, че в извънработно време натиска газта на поръчково златисто BMW за 150 бона. Преди него тя отново сядала зад волана на джип от същата марка.

Такава кола с едната заплата няма как да се купи, категорични са колегите на журналистката. А тъй като официално мадам „Открито“ не е признавала да има платежоспособен мъж до себе си, въпросът как си позволява живот с подобни екстри, е тема номер №1 сред клюкарите в БНТ.

Освен със скъпите автомобили, които открай време кара, Ахчиева се слави и с афинитета си към модата.

Запознати разкриват, че имала цяла колекция луксозни палта от естествени кожи, напомнящи ранната Алла Пугачова. За които нейни колежки твърдят, че през годините пръснала почти 50 хиляди лева.

Често в студиата на БНТ се появявала и с чанти в искрящи цветове на любимия си дизайнер Джорджо Армани, които вървят средно по 700-1000 лева за бройка, пише Ретро.

Преди години журналистката влезе в окото на бурята с амбициите си да нагази в големия бизнес. Тогава стана ясно, че е притежателка на 100 декара гори до село Рударци, оценявани от специалисти на стотици хиляди левове.

Мястото е известно като пернишкия Бевърли Хилс заради факта, че редица заможни нашенци, сред които Ани Салич, Мая Манолова, Весела Лечева, имат палати там.

Ахчиева разгневила жестоко местните жители с идеята си да построи завод за преработка на отпадъци, без да вземе предвид екологичните норми.

Нейната фирма, която беше намерила испански инвеститори, искаше да изгради съоръженията над населеното място.

Селото, което се слави с хубавата си природа, реагира остро на бизнес плановете на журналистката, а кметът дори я заплашил с бомба, като впоследствие общината осуетила строежа на завода.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар