Деян Донков предлага брак на Радина на Свети Валентин: Ето какво призна актьорът! (виж тук)

Деян Донков предлага брак на Радина на Свети Валентин: Ето какво призна актьорът! (виж тук)
Гласувайте за статията

Деян Донков проговори за сватбата си с Радина Кърджилова!

Актьорът Деян Донков повдигна завесата около истината за живота му с Радина Кърджилова и вечните въпроси няма ли двамата да узаконят връзката си с брак. Е, този път отговорът със сигурност ще се хареса на феновете на Радина.

Деян Донков

Деян Донков предлага брак на Радина Кърджилова

„Не сме залагали точната дата, но не е невъзможно да се оженим с Радина. По-скоро ще се женим. Мислим по въпроса, а освен това работим за второ дете“, казва Деян Донков пред вестник „България Днес“.

„Няма лошо в това да узакониш една връзка, всичко става в точния момент. Сигурен съм, че тя е жената за мен, тя мисли същото, Както се казва, да почетем празника с любов“, допълва Донков.

Който освен, че ще отбележи 14 февруари с парти или излизане навън, ще подари и подарък на любимата си – годежен пръстен.

„Двамата с Радина сме се променили много. Достатъчно диви сме, но обичаме да държим на синджир демоните си, което много ни помага и на сцената“, допълва Донков.

Движещото във връзката му с Радина е фактът че двамата нямата табута в секса, разкрива актьорът. Припомняме обаче, че въпреки „уникалния“ им секс, той често слагаше рога на половинката си в близкото минало.

Не една и две са любовниците на Деян Донков, станали достояние на медиите. Да се надяваме обаче, че този път си е седнал на Д-то и няма да прави повече изцепки.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар