Бомба: Евгения Борисова шие роклята за милиардерската сватба на Цеци Красимирова! (виж тук)

Бомба: Евгения Борисова шие роклята за милиардерската сватба на Цеци Красимирова! (виж тук)
Гласувайте за статията

Цеци Красимирова избра дизайнерката Евгения Борисова да ушие сватбената й рокля!

Цеци Красимирова скоро ще вдигне сватба с истински милиардер. Одумваната от мнозина манекенка обаче не заложи на известен световен дизайнер за изработката на уникалната булчинска рокля. Тя се довери на родната дизайнерка Евгения Борисова, която преди часове лично се похвали в мрежата:

Цеци Красимирова

Бъдещата булка Цеци Красимирова се довери на талантливата Евгения Борисова

„Предстои ми един от най-вълнуващите ми проекти за булчинска рокля в кариерата ми до момента. Аз съм дизайнер, който винаги е казвал, че не знае как се спестява от материали и пищност. И затова не мога да правя евтини рокли.

Много пъти в медиите съм чела за рокли, които са направени за популярни личности и са им слагали измислени цени от сорта на 20, 30 и 50 0000 лева само за ПР, а резултата е меко казано лош.

Много колеги,казват ръчни бродерии на фабрична дантела и камъни „Swarovski“ на всичко което блести, но да не задълбавам в друга тема, защото последното което целя с този пост е да давам оценка на чужда работа.

Предстои ми да покажа какво значи скъпа рокля Haute Couture в която са вложени истински материали и много ръчен труд и реално хората да видят какво означава рокля от най-висок клас.

Такива рокли могат да бъдат създавани и в България стига да има кой да ги оцени. Защото за съжаление все още нямаме български дизайнер, който може да се нареди до имена като ELIE SAAВ, ZUHAIR MURAD, RALPH AND RUSSO, ZIAD NAKAD, GEORGE HOBEIKA ,EZRA COUTURE, ASHI STUDIO, MICHAEL CINCO и други,но това не значи, че се справяме по-лошо и отстъпваме по качеството на работа и стил.

Благодаря и на Цеци Красимирова , която има възможност да си купи рокля от тези дизайнери, но избра мен!“, написа Евгения Борисова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар