Илиана Беновска скочи на Румен Радев: С физиономия на светец, очакващ трънен венец! (Виж как разбуни мрежата)

Илиана Беновска скочи на Румен Радев: С физиономия на светец, очакващ трънен венец! (Виж как разбуни мрежата)
Гласувайте за статията

Илиана Беновска отново захапа президента Румен Радев

Журналистката Илиана Беновска изобщо не крие негативното си отношение към държавния глава. Този път обаче тя разбуни мрежата, които никак не харесаха поста й. Ето какво написа Илиана Беновска против Румен Радев:

Илиана Беновска пак захапа Румен Радев

„За 2 години президент, президент Радев, вие, удостоихте с присъствие НС на България един-единствен път. Нямаше как. Трябваше да се закълнете като президент.

И с физиономия на светец, очакващ трънен венец, репликирахте 43- тото НС: „Имате още една седмица живот“. Прозвуча, като че ли лично вие, свише, притежавате правото да раздавате или отнемате живота. А обстоятелствата бяха ясни – предстояха предсрочни парламентарни избори.

Когато се клехте като президент на България, заявихте и още: „Държавност се гради с натрупване и затова искам да изкажа своята признателност към постигнатото от моите предшественици. Като президент нямам амбицията да превишавам своите Конституционни правомощия.

Ще използвам всички възможности за насърчаване на диалога и за взаимодействие между институциите. Балансът, сътрудничеството и диалогът са гарант за стабилността ни.

Ще бъда президент на всички българи независимо от партийната принадлежност, религия и етнос“…

Цитирам ви, защото, президент Радев, за 2-те години, в които обитавате президентството, вършите последователно точно обратното.

За да оборите, президент Радев, впечатлението, че станахте такъв, заблуждавайки хората, че поемате мисията на обединител, полезно щеше да ви бъде, поне днес, в Деня на отворените врати да прекрачите прага на „дома на законите“.

И да преклоните глава пред девиза на Народното Събрание – най-висшият орган на управление на парламентарната република България -„Съединението прави силата“.

Президент Радев, в НС защо не отидохте, поне, в Деня на отворените врати? Аз съм Беновска. И питам“, пише журналистката в Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Илиана Беновска скочи на Румен Радев: С физиономия на светец, очакващ трънен венец! (Виж как разбуни мрежата)”

  1. Дани

    февр. 12. 2019

    Беновска, виж се първо ти на кво приличаш в огледалото ! Дори и вещицата от семейство Адамс е топ модел в сравнение с теб .Джуката ти е крива , и мязаш на зомби

  2. ПРОФЕСОР

    февр. 13. 2019

    ЗАЩО ЛИ,БЕНОВСКА-ЗАЩОТО ИМАМЕ ЕДНО ГРОЗНО И ГЛУПАВО НИЩО ЗА ПРЕЗИДЕНТ,В ЧИИТО ДИПЛОМИ ИЗОБЩО НЕ ВЯРВАМ,ТОЯ ПРОСТ…ВЕРОЯТНО Е ФАЛШИФИЦИРАЛ И ДИПЛОМИТЕ СИ,ЩОМ КАТО ТАКА ИЗЛЪГА НАДЕЖДИТЕ НА НАРОДА ЗА ОБЕДИНЯВАЩ И ДОСТОЕН ЧОВЕК.

Добавете коментар