Калин Терзийски избухна: Ето какви ги накъдри в мрежата! (Шокът е тотален)

Калин Терзийски избухна: Ето какви ги накъдри в мрежата! (Шокът е тотален)
5 (100%) 1 vote

Калин Терзийски взе акъла на потребителите на мрежата!

Калин Терзийски може да се кълне, че от известно време не пие, но пък тотално изтрещя. Дипломираният лекар и настоящ писател не спира да се хвали и да превъзнася прословутото си его. С тези думи ексцентрикът отново подпали мрежата:

Калин Терзийски отново изтрещя

„МАЛКА РЕКЛАМА… Ще ми се да кажа, че книгата ми Мечката и други разкази я има вече във всички книжарници на Сиела… Но то пък ще излезе като един вид реклама…
И затова си мисля: дали да не взема да кажа, че я няма?

Ей така – от скромност и от презрение към егото, това пусто его, дето един тип женички като чуят за него и се сещат, че са завършили в югозападния. И че са длъжни да кажат нещо лошо за него (пу пу пу акано его) и в защита на Духовността.

Мхм, да взема да кажа, че я няма Мечката по всички книжарници? Та да изглеждам на хората като скромен и подтиснат страдалец? Готино е такова едно, себепрезрително, скромно…така правят хората…

Но това пък ще излезе един вид нещо като лъжа, защото действително Мечката я има по всички книжарници на Сиела…и аз какво да кажа?
Може примерно да си мълча…

И ей така – да преглъщам, да ме е яд и от завист и безизходност да си гриза показалеца, а като свърши, да мина на палеца.

И накрая си викам: ей тая кумова срама, тая българска ем-болия ем-сърби-я… Да се хвалиш ли, да не се ли хвалиш?…Ама какво ще кажат хората, ама хората това, ама хората онова, ама сега да не излезе така, ама ако пък си помислят иначе, ами ако излезе онака…

Така де…. Все пак: Мечката и други разкази я Има във Всички книжарници на Сиела навсякъде по Света. Или поне в България. Това е положението.

Сега ще отида да запаля една свещ на свети Васисуалий Лоханкин, покровител на срамежливите суетници“, изтрещя в мрежата Калин Терзийски. А потребителите останаха в ступор от поредния изблик на твореца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Калин Терзийски избухна: Ето какви ги накъдри в мрежата! (Шокът е тотален)”

 1. АА член

  февр. 13. 2019

  Егоизъм, Егоизмът е коренът на всички наши злини!
  Ако не работим по програмата на АА ,той ще ни убие!

  Личи си, че Калин никога не е прекрачвал прага на АА клуба. ДАно да открие Бог и покоя в себе си!
  Иначе този егоизъм ще го унищожи.

 2. toto

  февр. 13. 2019

  КАТО ЧЕТА НАПИСАНОТО ОТ ТЕРЗИЙСКИ,МОГА ДА ГАРАНТИРАМ ,СЪВСЕМ СИГУРНО,ЧЕ НИКОГА НЯМА И ДА ПОСЕГНА КЪМ КНИГИТЕ МУ,С ЕДНА ДУМА -АЛКОХОЛИК,СДВЕ-И СЛАБОУМНИК.

Добавете коментар