Владо Береану с нови разкрития за магистрала „Струма”: Това е корупционна стопанственост! (Още за скандала)

Владо Береану с нови разкрития за магистрала „Струма”: Това е корупционна стопанственост! (Още за скандала)
Гласувайте за статията

Владо Береану има точен барометър за случващото се в държавата

Журналистът Владо Береану не спира да следи какво става в страната ни. Той винаги е на „върха на вълната” и не спира да показва кривиците на властимащите.

Владо Береану с поредната доза разкрития

В последният си пост журналиста избухна с разкритие за строежа на пътищата към магистрала „Струма”.

В коментара си той похвали колегите си телевизионери с материала си за магистралата. Но едновременно с това ги и скастри за информацията, която те показаха пред широката общественост.

Ето как избухна в мрежата журналистът:

„Браво на Би Ти Ви за материала излъчен в новините в 19.00 /11.02/, в които показаха уникален куриоз:

През последните 8 месеца някои строи помощни пътища към магистрала „Струма“ и новата отсечка от 24 километра от Кулата към София.

Пътната агенция обявява конкурс за изпълнител на тази отсечка през Август миналата година, но строителството на помощните пътища и сондажи започват преди това.

Никои не знае кой ги строи, а всички замесени институции не забелязват мащабното строителство и не знаят за него. До тук с похвалите към замесените журналисти, понеже тяхното заключение е, че става дума за крещяща безстопанственост.

Не, колеги, това е грижовно подготвена корупционна стопанственост. Всички замесени институции знаят за строителството, а конкурса е с фиксирана цена: 430 милиона лева.

Всъщност решаващ фактор за печелене на поръчката е СРОКЪТ за изпълнение. При тези условия и наличието на фирма почнала строителството 8 месеца по-рано от конкурентите, в задачата се пита кой ще спечели поръчката?“, взриви мрежата Владо Береану.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар