Стефан разплака Гала на рождения й ден: Виж какво й написа! (още подробности)

Стефан разплака Гала на рождения й ден: Виж какво й написа! (още подробности)
Гласувайте за статията

Стефан Николов с романтична изненада за рожденичката Гала!

Гала днес празнува рожден ден на работа. Тя стана на 52 години и получи любовно послание от любимия си мъж Стефан Николов.

Гала

Стефан не спира да показва любовта си към Гала

„Тя е Гала, но за мен е синоним на ЛЮБОВ; минахме през много и различно, а днес – на рождения й ден – пожелавам на всеки да изпита същото!“, написа бившият участник в „Биг Брадър“.

След което добави: „Не знам къде е И-то с апостроф; Косата на Гала си е нейна и не я е удължавала; Моята коса не е боядисвана… Сърца“, развесели мрежата Стефан.

Междувременно стара снимка от 90-те години на миналия век припомни за шоуто „Невада”, което вървеше по единствената тогава телевизия – БНТ. А после се прехвърли по Нова и красивите момичета, които бяха неизменна част от него.

В средата на архивното фото е Ася Статева, водещата на формата, която обаче така и не достигна славата на първия водещ Къци Вапцаров.

Вляво от нея се намира група от три момичета, а в средата е сегашната водеща на „На кафе” Гала, която започва своята кариера именно от „Невада”.

Наскоро тя коментира, че никога не е била стажантка в телевизията, а направо скочила в дълбокото като водеща, при това на живо.

Работата й в „Невада” обаче си е чиста проба стаж, защото в него нейната работа бе да се усмихва и до позира пред камерите около колелото на късмета.

С просто око се вижда, че блондинката е запазила стройната си фигура от преди 30 години, но съвсем нормално е променила прическата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар