Енджи Касабие обясни подробно режима на отслабване!Звездната диетоложка Енджи Касабие

изненадващо промени менюто си. Вместо да се придържа към арабските специалитети, ливанската красавица се прехласна към японската кухня. [caption id="attachment_420886" align="alignright" width="200"]Енджи Касабие Ето как се отслабва според Енджи Касабие[/caption] На медиен обяд в ресторант "Кото" тя представи най-новия си диетичен режим-шедьовър. В който се залага особено на гозби от островната държава. Един от специалитетие, който се приготвя под зоркото око на шеф готвач Георги Янев. На пръв поглед менюто от части изглежда не до толкова диетично, но всъщност изобщо не е така, уверява ни д-р Касабие.

"Първата стъпка към отслабването е да кажете "Стоп" на диетите. С тях само шокирате организма си и го карате да складира всичко, което хапнете, защото при тази ситуация той е изплашен, че днес е имало малко храна, а утре може изобщо да няма", категорична е Енджи.

Всяка диета започва в понеделник и приключва в неделя, когато преяждаме буквално с всичко, което имаме под ръка. Това е голяма грешка, категорична е още диетоложката на Силвестър Сталоун. Тя обясни също, че храните, които присъстват в новото й меню за отслабване са вкусни (нещо, което и ние можем вече да потвърдим), на пръв поглед недиетични (но не е така!), а когато се храним с тях отслабваме. Най-хубавото от всичко е, че някой се грижи за кухнята ни ежедневно и така не прибягваме до фаст фууд храни или общо казано такива, които не са изготвени с качествени продукти. "Добрата новина е, че имаме шоколад, сладолед, уникални чипсове с различни вкусове.

Всичко с високо съдържание на минерали и протеин, почти колкото в месото и гарантираме ниско съдържание на въглехидрати, приготвяме храните в менюто с пробиотична захар. Такъв например е пудингът ни.

Той е великолепен и на всичкото отгоре е с високо съдържание на протеин, ниско съдържание на мазнини и въглехидрати, разясни Касабие. Любителите на пастата също ще се облажат, защото продукта, с който Касабие и Янев готвят вкусното ястие е здравословен и диетичен. "Пастата ни съдържа 20 грама протеин, горе-долу колкото в месото. Затова, когато се храним с нея оставаме по-дълго време сити, засищаме се с по-малки количества, а храненето ни е пълноценно. Пастата ни е подходяща и за вегани", разказва още арабската дива. Едно от не малките предимства на здравословното меню от Енджи Касабие е това, че имаме удобството не само да се храним здравословно, но и някой да мисли какво ще хапваме днес.

"Нямате нужда да ходите на пазар, няма да ви се налага да изхвърляте неупотребени, но вече развалени продукти. Всичко е приготвено за вас от закуската до вечерята. Храната ти е готова и до теб във всеки момент, когато имаш нужда да се заситиш", обяснява чаровно блондинката.

"А и нека не забравяме, че в днешно време набавянето на качествени продукти е все по-трудно", допълва тя. Източник: hotnews.bg