Родилката Антония Петрова ужасена: Бившата на Батинков й съсипва живота! (скандални разкрития)

Родилката Антония Петрова ужасена: Бившата на Батинков й съсипва живота! (скандални разкрития)
Гласувайте за статията

Антония Петрова е в ступор от бившата на съпруга си Ивайло Батинков!

Мис България 2009 Антония Петрова е подложена на постоянен психически тормоз от бившата половинка на съпруга й Ивайло Батинков. Екслюбовницата му правела всичко възможно да почерни живота на родилката.

Антония Петрова

Антония Петрова не е на себе си заради тази жена

Въпросната дама не оставяла на мира младото семейство и откакто сключили брак миналото лято, ги заливала със злоба и помия. Това се оплакала самата Антония пред свои дружки.

Петрова дори подозирала, че бившата на Батинков стои зад голяма част от негативните публикации по неин адрес в медиите. Врагинята й се опитвала да настрои и близките на Ивайло срещу Антония. Убеждавайки ги, че миската е с него само заради парите му.

Според запознати Батинков и любовницата му имали сериозни отношения. Познавала се добре с родителите му, била си много близка и със сестра му Магдалена.

Бизнесменът обаче така и не се решавал да й предложи брак, докато в един момент връзката им се изчерпала. Именно тогава Батинков срещнал Антония и зарязал половинката си.

Унизена и съкрушена, изоставената дама започнала да върти интриги и да подкопава репутацията на Петрова.

Екслюбовницата на Ивайло успяла да се сдобие с телефонния номер на миската и започнала да й праща обидни SMS-и.

Дори след раждането на първородния наследник на Антония и Батинков, бившата не спирала с тормоза. Миската се притеснявала, че с негативната си енергия душманката й ще навреди на бебето.

„Започна да се филмира, че малкият е урочасан и затова не спира да плаче. В момента е много крехка и емоционална и тази жена й действа зле психически“, разказват близки до семейството. Петрова обмисляла да отиде на гледачка и да провери дали няма направена магия.

Самият Батинков пък отказвал да участва в драмата между бившата и настоящата му. Един-единствен път Ивайло предупредил екслюбовницата си да стои настрана. Като видял, че няма резултат, спрял да й обръща внимание.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар