Миглена Ангелова се разфуча: Марш, къш! Идете на психолог! (ето срещу кого изригна)

Миглена Ангелова се разфуча: Марш, къш! Идете на психолог! (ето срещу кого изригна)
Гласувайте за статията

Миглена Ангелова отдавна не беше сиктирдосвала някой в профила си!

Бившата водеща на „Искрено и лично“ Миглена Ангелова отдавна се слави с голямата си уста и остър език. Напоследък обаче тя се беше кротнала и това дори учуди потребителите в мрежата. Ето, че днес дойде времето Меги да изригне с нова сила:

Миглена Ангелова

Миглена Ангелова сиктирдоса злобарите

„До всички злобари и други неуравновесени люде, които намират време, сили и нерви за скромната ми личност: МОЛЯ, НЕ МИ ПРИПИКАВАЙТЕ ФБ-СТЕНИЧКАТА! Ще бъдете тутакси блокирани!

В обществото се налага да ви търпя, защото съм приела факта, че ви има, и донякъде сте двигател на можещите хора, които копирате, крадете, одумвате, мразите, без които не можете. И върху които паразитирате, нннно тук всичко си е моя виртуална собственост!

На когото не му харесвам – МАРШ, КЪШ И ДАЛЕЧ от стеничката ми! И не излизайте с номера за демократичното право на мнение. Мнение означава нещо съвсем различно от това да избълваш всичките си несполуки в живота с няколко думи, и предполага компетентност.

У нас, в България има професионалисти психолози – ПОЛЗВАЙТЕ услугите им! Не забравяйте, че злобата причинява тежки, мъчителни болести! А сега, внимавайте да не се прехапете!“, изригна тази сутрин в профила си Миглена Ангелова.

Постът явно беше вместо „Добро утро“ и въпреки че е стар – писан от нея преди време, тя счете за необходимо да го припомни на потребителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Миглена Ангелова се разфуча: Марш, къш! Идете на психолог! (ето срещу кого изригна)”

  1. фен на интелекта

    февр. 15. 2019

    Висока летва е Г-ЖА АНГЕЛОВА

  2. Анджелина

    февр. 19. 2019

    Dora Masienkova..къде ви е главата,че не се вижда,освен празно място на нея..Клетвите се връщат като бумеранг,лекувайте се,бе госпожо и оставете Миглена Ангелова да решава с кого да общува и как!..Тя има пълното право да защитава личното си пространство,дори и виртуалното..!!!

Добавете коментар