Ива Екимова навръх Свети Валентин: Срещата с чаровния гумаджия си остава!

Ива Екимова навръх Свети Валентин: Срещата с чаровния гумаджия си остава!
Гласувайте за статията

Ива Екимова се оплака от вандалщина срещу нея!

Пиарката Ива Екимова едва ли ще празнува Свети Валентин тази вечер, тъй като няма мъж до себе си отдавна. Вместо това тя ще трябва да си смени една от гумите на колата, тъй като някой я е спукал, научи Kliuki.bg.

Ива Екимова

Гумата на Ива Екимова пострада от недоброжелател

„На милия и добронамерен човечец, сътворил тази “арт инсталация” върху задната гума на личния ми автомобил, мога да кажа само БЛАГОДАРЯ! За иновативното и хитро напомняне, че е време да си купя чисто нов комплект! На него, слава на таланта му, остава да му се върне “добрината”! Друг се грижи за вида и формата – слава на името Му! За мен остава тая награда да се видя отново със симпатичния, млад приемчик на гумаджийницата в близост до дома ми, който ме приема винаги с усмивка, никога не ме кара да чакам и ми прави щедра отстъпка от цената! Ако пък е случайно – здраве да е! Срещата с чаровния гумаджия си остава, което е 5 точки бонус!
Обичайте се, Свети Валентин вече е на прага, понесъл изобилие от цветя, шоколадови бонбони, плюшени мечета и, имаше още нещо, но не си го спомням! Хайде, let it be love!❤️“ – написа вдовицата на Дими от „Сленг“ във Фейсбук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар