Коцето за „Пайнер“: До две седмици ще стане ясно всичко!

Коцето за „Пайнер“: До две седмици ще стане ясно всичко!
Гласувайте за статията

Коцето е напът да изхвърчи завинаги от „Пайнер мюзик“!

Тежки военни действия със стратегическо значение водят поп-фолк певецът Константин и музикална компания „Пайнер“. И двете страни изглеждат непоколебими в исканията си.

Коцето

Коцето прецака „Пайнер“ и войната избухна

От 1 февруари продуцентите скъсаха всякакви отношения с Константин, тъй като между двете страни няма подписан договор. Затова и Коцето не е част от „Пайнер“ към настоящия момент.

Това си пролича от каталога на фирмата, където името на певеца е изтрито. Константин го няма и в официалния сайт, където доскоро имаше новини за него, за семейството му, за техните почивки. Сега в търсачките не излиза нищо, пише „България Днес“. Няма ги и снимките му правени на официални фотосесии.

През последните години Коцето остави кариерата си на заден план и най-вероятно това е подразнило шефовете му. От две години Коцето и „Пайнер“ нямат договорни отношения, което му позволява да прибира сериозна част от хонорарите си, без да отчита суми на продуцентите. Чалгарят отказва да даде категоричен отговор дали има отношения с Митко Пайнера и дали двамата са на нож.

„Водим преговори за нов договор, до две седмици ще стане ясно какво се случва“, коментира Константин, като отказва да даде повече информация за войнствената ситуация.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар