На 32 г. и безработен: Стефан Данаилов още издържа сина си!

На 32 г. и безработен: Стефан Данаилов още издържа сина си!
Гласувайте за статията

Стефан Данаилов ежемесечно превеждал на сина си Владимир по 5 хиляди лева издръжка.

Макар наследникът на Ламбо да е на 32 години, той бил безработен, защото наскоро се хванал да учи трето висше – медицина. Заради лекциите и практическите занимания, които посещавал, нямал абсолютно никакво време да се труди срещу заплащане, защото университетът поглъщал почти по 12 часа от деня му, писа „Галерия“.

Стефан Данаилов и Владко

Стефан Данаилов издържа сина си и до днес

Съпругата на Влади – американката Виктория, пък се занимавала предимно с благотворителност, която също не е доходоносно занимание, затова младото семейство разчитало на помощта на родителите си. Сумата, която Ламбо всеки месец пращал до Америка, където синът му живее от години, Влади използвал, за да погасява кредита си, който възлизал на стотици долари и който взел за образованието си.

Родителите на Виктория, чийто баща е успешен прокурор, пък се грижели за останалите им разходи – битови сметки, пари за храна и гориво. И въпреки че неотдавна синът на актьора призна, че няма никакъв апетит към наследството му, с охота приемал издръжката си.

Доходите на Ламбо като пенсионер и депутат в 44-тото Народно събрание са около 7 хиляди лева. Той обаче печелел и от други места, така че не му представлявало трудност да поддържа сина си, да има пари за себе си и да плаща редовно на домашните помощнички, които го обгрижват, пише HotArena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “На 32 г. и безработен: Стефан Данаилов още издържа сина си!”

  1. НОНИ

    февр. 16. 2019

    ,,Нямал абсолютно никакво време да се труди,,. , защото му е широко около врата. Пък и нещо не е наясно със себе си това момче,още щом се появи на хоризонта си пролича!Да са им живи и здрави родителите само мога да кажа аз! Особено на този глезльо.

Добавете коментар