Диляна Попова: Изплаших се за сина ми, стана агресивен!

Диляна Попова: Изплаших се за сина ми, стана агресивен!
Гласувайте за статията

Диляна Попова и Асен Блатечки с кардинално решение за малкия Борил!

Асен Блатечки и Диляна Попова имат проблем със сина си Борил. Причината е, че като повечето деца и той се е пристрастил към таблета и телефона, пише HotArena.net.

Диляна Попова

Диляна Попова е всеотдайна майка

„В последната година непрекъснато ми искаше телефона – започва да реве и да пищи и ми го взима от ръцете. С Асен му взехме таблет, но той не спира да го гледа“, признава Диляна. И споделя, че цялата ситуация започва много да я плаши.

„Изплаших се как му действа и дори забелязах, че става агресивен в един момент“, споделя Диляна. След случката тя и Асен решили да ограничат филмчетата на детето, пише „България Днес“.

Борил скоро ще навърши 4 години и вече разбира абсолютно всичко. Новите технологии обаче явно не са подминали и него. Затова родителите му реагират доста остро, но пък справедливо.

Детето е плод на изневяра на Асен Блатечки, който сложи брутални рога на Катерина Горанова. В крайна сметка обаче не остана и с Диляна Попова, а само помага в грижите за сина им.

„Асен е чудесен баща. Малко мъже биха реагирали така в тази ситуация, но той го направи. За него няма значение от кого е детето му, важното е, че е негово.“ – споделя близък до актьора.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар