Енчо Керязов: Не съм докосвал Мария Игнатова!

Енчо Керязов: Не съм докосвал Мария Игнатова!
1 (20%) 1 vote

Енчо Керязов отрича някога да е бил интимен с красавицата Мария Игнатова!

От няколко месеца Мария Игнатова е съпруга на Димитър Рачков, но преди това двамата бяха разделени за около година. Именно тогава се твърдеше, че тв водещата е сменила актьора с Енчо Керязов.

Енчо Керязов и Мария Игнатова

Енчо Керязов твърди, че не е докосвал Мария Игнатова

Последният дълго време мълча по темата, но сега вече проговори. Той отрича да е вкарвал Мария в леглото си и дори се чуди защо тази история е била скалъпена.

„Не съм спал с Мария Игнатова. Не сме били и гаджета. Нямам идея откъде тръгна тази измислица. Публикували са една наша снимка как си говорим и останалото са глупости. Познаваме се с Мария и имаме само работни взаимоотношения“, това сподели с недоразумение българският акробат Енчо Керязов. За него това е първи сблъсък с жълтите медии у нас и намира лъжливите писания за обидни.

„Не обръщам чак толкова внимание, но това засяга и моите близки. Вероятно се е отразило и на близките на Мария. Но моята жена не ревнува и сме великолепен тандем“, категоричен е Енчо. Само след няколко дни на 23 март, неговата фондация ще изнесе поредния осми спектакъл „Нощ на звездите“ в зала „Арена Армеец“, пише „България Днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар