Предложение за брак в деня на влюбените

Предложение за брак в деня на влюбените
Гласувайте за статията

Предложение за брак в деня на влюбените. И нека останем още малко на романтична вълна и след 14-ти, седмицата на Любовта и виното е!

И точно на тази дата, една звездна двойка направи първата крачка към семейния живот. Орландо Блум и Кейти Пери са сгодени, новината бе представена от майката на певицата. А по-късно бе потвърдена и от самата Кейти.

Двойката е заедно в последните три години, с кратки прекъсвания връзката им е трайна и сериозна. И Кейти и Орландо са много харесвани от фенове по света. Двамата са много харизматични и доста успешно се реализират в областите си.

Като цитират и от светското издание Ева – поп изпълнителката Пери лаконично обяви новината в социалните мрежи като публикува своя снимка с акцент пръстен с розов камък.

Годежен пръстен мечта

Пръстенът е красив, интересен и подхожда на нестандартния стил на певицата. Тя е известна с ексцентричен стил и клипове, а е сред малкото известни дами, на които им отиват всякакви видове прически и грим.

Очакваме и ние от изданието Кльки.Бг още детайли по-наближаващата сватбена приказка на красивата двойка Орландо Блум и Кейти Пери. А след това и наследник, които при такива талантливи и красиви родители, определено вещае да бъде всестранно надарено дете. 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар