Романтична елегантност и класа от Кейт Мидълтън

Романтична елегантност и класа от Кейт Мидълтън
4 (80%) 2 votes

Романтична елегантност и класа от Кейт Мидълтън, ето как за пореден път херцогинята показа собственото си виждане за изисканост и нежна грация. И в унисон с празничното настроение на Свети Валентин, Катрин се появи на събитие в музея Victoria & Albert в бледо розов цвят.

Мидълтън обра овациите с тоалет на марката Gucci в семпли розови нюанси, който бе добре съчетан с нежни обици. С тях Кейт бе и на церемонията по бракосъчетанието на нейната сестра – Пипа, цитират и от изданието Ева също.

Медиите на Острова пък побързаха да сравнят Кейт с красиво цвете – английска роза, заради нежните тонове на дрехите й. И всичко това с неповторимата си изтънченост и характерен усет за мода – Кейт бе съобразила с появата си на връх датата на празника 14-ти.02 или още ден на Любов, романтика и красота.

Макар Кейт да не е сред кралските особи, които харчат прекомерно за дрехи и стайлиг, това че има пририден усет за модно и елегантно ее определено осезаемо. И ето защо можем да подчертаем, че не само парите дават класа, нужен е усет и много природен интелект в умелото съчетаване на дрехи, грим и аксесоари. Даяна има добра наследница в това отношение, стилът на Кейт Мидълтън е така безукорен, дори и след раждането на 3-те си деца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар