Един роден футболист стана на 33

Един роден футболист стана на 33
Гласувайте за статията

Един роден футболист стана на 33. Родната футболна звезда Валери Божинов стана на Христовата възраст от 33 години.

С парти в своя чест, Валери, който играе за родния Левски, посрещна близки и приятели, колеги и доброжелатели в столицата ни. Интересното е, че на събитието бе и неговата бивша съпруга Николета Лозанова. С нея имаха страстна и бурна връзка, заедно имат и момиченце на име Никол.

И както преди време помним Ники Михайлов се влюби в бившата на Валери Алисия, докато Валери и Николета не спираха да публикуват подробности около любовта си и бяха сред най-обсъжданите в социалните мрежи.

Днес Валери е разделен с Николета, а тя е в живота на старата си тръпка Ники Михайлов и все пак добрите отношения са на първо място. Ники и Валери ще играят в един отбор, а Николета е в добри отношения с Ваери заради детето им. Отношенията в този любовен триъгълник са необясними и все по-странни.

Но както както се коментира и от спортната поредица на Гонг.Бг – своя личен празник – рожден ден Валери посрещна с близките и обграден от топлината на последната си Любов в лицето на Биляна Дол. След като Валери и Биляна поживяха известно време по света, сега двойката е щастлива и у нас.

И ние можем да пожелаем на Валери успехи и още много красиви моменти с близките хора.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар