След Никол: Гришо си поигра с Михаела Филева и залитна към друга! (виж коя е красавицата)

След Никол: Гришо си поигра с Михаела Филева и залитна към друга! (виж коя е красавицата)
Гласувайте за статията

Михаела Филева не е единствената, която Гришо люби след Никол Шерцингер!

Очарователната френска тенисистка Ализе Лим е поредната красавица, спрягана за нова любима на тенисиста Григор Димитров – Гришо.

Гришо

Гришо май няма да се окаже верен на Михаела Филева

След раздялата си с Никол Шерцингер Гришо се превърна в един от най-желаните ергени в професионалния спорт.

През 2017-а, клюкарските издания гръмнаха, че красивата французойка е сменила Никол в леглото на Григор. Като за доказателство бяха разпространение снимки, на които двамата спортисти обядват.

Според някои издания обаче тогава 26-годишната Лим е била само средство. С което Димитров се е опитал да накара поп певицата да страда, след като тя го нарани със снимки с други мъже по партита.

Наскоро обаче наблюдателни фенове на Григор и Ализе забелязаха, че двамата споделят по едно и също време снимки от зимните си ваканции.

И докато Лим посочва в публикациите си Флумс (Швейцария), то хасковлията запазва мълчание къде точно гази из дълбоките преспи и си почива в хижа.

Потребителите веднага направиха връзка и слуховете за връзка между Димитров и Лим отново излязоха на дневен ред, отбелязва вестник „Телеграф“.

След раздялата с Никол Гришо бе заподозрян, че е вкарал в леглото си и певицата Михаела Филева.

Според клюката двамата имали тайна връзка от няколко месеца. Като са прекарали няколко бурни нощи заедно при кратката визита на тенисиста у нас.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар