Радина Кърджилова: Аз свалях Деян, а не той мен! (виж изповедта й)

Радина Кърджилова: Аз свалях Деян, а не той мен! (виж изповедта й)
Гласувайте за статията

Радина Кърджилова призна, че тя е направила първата стъпка към Деян Донков!

Като истинско мъжко момиче Радина Кърджилова сваля Деян Донков, а не обратното. Първо той я гледа в дипломните й спектакли в НАТФИЗ, после тя ходи ад го гледа в спектакъла „Дон Жуан“.

Радина Кърджилова

Радина Кърджилова свалила Деян Донков преди години

„Бях с приятелка, Наистина прикова вниманието ми като актьор, но не съм мислила да имам нещо с него. Случайно го видях в градинката пред Народния театър доста по късно, съвсем случайно.

Тогава бях свободна. Заговорихме се и тъй като бях луда глава, му поисках телефона и се видяхме в „Ялта“ – мисля, че там започна да се завърта тази наша бурна любов. Оттам нататък 8 години не сме се разделяли“, признава Радина Кърджилова.

Арт двойката се определя като бохеми, макар Радина да намеква, че напоследък е по-скоро домошарка.

По думите на красавицата ревността не е нещо несъществуващо в тяхната връзка, но дори да изпитва това тежко чувство, тя никога няма да го покаже, пише вестник „България Днес“.

Двойката преди броени дни излезе за първи път заедно на сцената в представлението „Любовникът“ на Харолд Пинтър.

Към момента отношенията в семейството им са перфектни, макар историята да помни далеч по-различни периоди. Деян и Радина Кърджилова преминаха през какво ли не – изневери, раздели и дори бой.

Въпреки всичко това обаче те явно осъзнаха, че са родени един за друг. А синът им Христо ги направи истинско и сплотено семейство.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар