Зрителките в ступор: Ето защо Владо Карамазов няма да участва в седмия сезон на „Откраднат живот“!

Зрителките в ступор: Ето защо Владо Карамазов няма да участва в седмия сезон на „Откраднат живот“!
Гласувайте за статията

Владо Карамазов няма да участва в седмия сезон на „Откраднат живот“!

Дискова херния е причина чаровникът и любимец на зрителите Владо Карамазов да слезе от театралната сцена за непределен период от време.

Владо Карамазов

Владо Карамазов няма да играе в сериала

Актьорът е аут и от новия сезон на лекарската сага „Откраднат живот“, съобщи ПИК.

Преди дни от камерната сцена на Народния театър се наложило да падне постановката „Богът на касапницата“. В която Карамазов участва заедно с Александра Василева, Радена Вълканова и Юлиан Вергов.

Актьорът се почувствал зле и не бил в кондиция да играе. Запознати издават, че той се е видял в чудо и не откривал лек за заболяването си. Пробвал е различни методи – от традиционната медицина, през плуване, йога до народни лечители.

Загрижени за здравето му, феновете го затрупали със заръки и съвети. Препоръчали са му и лечение в санаториума с минерална вода в карловското село Баните.

Последната му надежда била свързана с бай Добри – лечител от Сливенско, който работел с биоенергия, пише вестник „ТелеграФ“.

Владо няма да се изявява и на снимачната площадка на най-успешния медицински сериал у нас. Сценаристите от „Откраднат живот“ са командировали героя му д-р Карагьозов в Германия заедно с екранната му съпруга. Която го бе изоставила в предния сезон.

Звездата страдала от дискова херния, а в последно време тя толкова се обострила, че не му позволявала да изпълнява работните си ангажименти.

Карамазов доста се понатоварил и със снимките на шестия сезон на „Откраднат живот“, в който му се налагаше да снима всеки ден от сутрин до вечер в продължение на близо два месеца.

Източник: hotarena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар