Горещо: Светлана Гущерова смая с огромни гърди покрай бременността! (виж тук)

Горещо: Светлана Гущерова смая с огромни гърди покрай бременността! (виж тук)
Гласувайте за статията

Светлана Василева вече едва смогва да ходи под тежестта на бюста си!

С наближаването на раждането бюстът на Светлана Гущерова вече е неудържим. Не е тайна, че бременната плеймейтка е една от малкото естествено надарени в светските среди дами.

Светлана Гущерова

Светлана Гущерова радва окото на мъжа си с огромни гърди

А наскоро стана ясно, че след като дари живот на дъщеря си, планира да премине в силиконовия отбор. Пред приятелки Гущерова се ожалила, че бюстът вече й тежи неимоверно. Това е така, защото организмът й се подготвя за раждането на малката госпожица Гущерова.

Светлана почти не излизала от дома си, не само, за да не привлича вниманието на папараците, но и защото крехката й снага едва носела наедрелия корем в комбинация с бухналите й бомби.

За капак всичките й сутиени в момента не побирали гърдите й. Гущерова напускала семейната къща само за редовните си процедури в разкрасителния салон и за часовете в училището за бъдещи майки.

Няма да учудим никого ако кажем, че съпругът й Християн Гещеров е най-доволен от метаморфозата на жена си. А и кой на негово място би се дърпал пред възможността да мачка мечтаните от милиони мъже моцарели.

Милионерският син обаче буквално треперел над бременната си любима и й угаждал с всичко, което си поиска тя. Гущеров няма търпение да стане татко – мечта, от която не се отказа години наред.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар