Маги Халваджиян празнува своя 52-ри рожден ден!Режисьорът и тв продуцент

Маги Халваджиян празнува рожден ден днес на 18 февруари. Той ще почерпи за своя 52-ри рожден ден. А ние припомняме на читателите най-важното за него - поне до момента. [caption id="attachment_421111" align="alignright" width="300"]Маги Халваджиян Честит 52-ри рожден ден на Маги Халваджиян![/caption] Маги Халваджиян е роден през 1967г. в Плевен. Живял е във Варна, Москва, Италия преди да се установи за постоянно в София. Има диплома за режисьор от Нов български униерситет. Зад гърба си има над 600 заснети клипа и реклами, и е един от най-големите в продуцентския бизнес у нас. С продуциране се занимава от средата на 90-те. Фирмата му "Глобал груп" съществува от 2002г. С брат му Джуди Халваджиян (роден през 1974 г., в София) са продуценти на едни от най-рейтинговите предавания в ефира - "Като две капки вода", „Господари на ефира”, "X Factor“, "Пееш или лъжеш", "България търси талант", "Великолепната шесторка"... Както и отдавна спрените от ефир - "Море от любов”, „Имате поща”, „Стар Академи”, "Страх", „Сладко отмъщение”, „Пълна промяна”, "Ясновидци” „Игра за милиони”, "Големите надежди", "Руска рулетка" и др. Маги е режисьор на игралния филм "Печалбата", както и на няколко късометражни филма, между които "Скомина". Освен това е режисьор и продуцент на сериалите: „Полицаите от края на града“ (2018) – продуцент и режисьор на няколко епизода „Седем часа разлика“ (2011-2012-2013) – продуцент на сериала и режисьор на пилотния епизод „Морска сол“ (2004) – продуцент на сериала и режисьор на първите няколко епизода Продуцент, сценарист, режисьор той е предпочитан за работа от най-влиятелните имена в шоу бизнеса. На неговия професионализъм се доверява преди години шоумена Слави Трифонов за заснемането на клиповете си.

Жената, която стои зад този интересен мъж е не по-малко известната Кремена Халваджиян, една от най-търсените стилистки в страната. Тя се грижи за стайлинга на всичките му продукции.

Екстравагантната дама е глезена от съпруга си. За подарък тя е получавала от него дори “Ferari Morgan Plus 8” за космическата цена от 200 000 лева. Двамата имат син на име Бедрос, когото всички галено наричат Бебо. Днес Бебо е женен за бившата адреналинка Алекс Енева, с която имат 4-годишен син Еди - внучето на Кремена и Маги. Талантливият арменец ще отпразнува рожденият си ден в съвсем тесен семеен кръг, пише lifeonline.bg.