Пълна промяна: Режимът на Ники Китаеца направи това с Петя Йорданова! (виж тук)

Пълна промяна: Режимът на Ники Китаеца направи това с Петя Йорданова! (виж тук)
Гласувайте за статията

Ники Китаеца направи чудо с младата Петя Йорданова!

Нутриционистът Николай Първанов, познат повече като Ники Китаеца, направи истинско чудо с фигурата на младата Петя Йорданова. Момичето предизвика фурор в социалната мрежа днес като разултатът е след една година на режима на Ники:

Ники Китаеца

Ники Китаеца направи чудо с фигурата на Петя Йорданова

„Борбеност, сила, постоянство и вяра. Това са думите, с които мога да опиша Петя Йорданова. Само преди 1 година с присъща за малко момиче неувереност, Петя ме потърси, за да сподели с мен, колко много би искала да промени живота си.

Желанието й беше толкова силно, че ме накара не само да й помогна, но и да я обуча как да промени себе си. Бях сигурен, че ще успеем.

Преминахме през много трудни моменти, обучих я как да промени навиците си на хранене, начина си на живот, как да поддържа баланса през цялото време в тялото си, а тя не спираше да израства и да се доближава до своята мечта.

Днес, след цяла една година тя е готова да посрещне всяко предизвикателство, да се изправи пред всяка трудност, по-силна и уверена от всякога“, взриви мрежата с поста си Ники Китаеца.

Той от години се занимава именно с това – да учи хората на правилно и здравословно хранене. С което да променят към добро не само визията, но и живота си.

„Животът ни зависи от решенията, които взимаме. Ако променим решенията си, променяме всичко. Аз следвам призванието си, следвам мечтите и целите си, постъпвам и правя нещата, според желанията си и взимам от живота всичко, което мога.

Това ми помага да бъда отговорен, принципен и да следвам своя път“, неведнъж е споделял Николай Първанов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар