Софи Маринова с неочаквано признание: Одобряват ли ги роднините? (Истината само тук)

Софи Маринова с неочаквано признание: Одобряват ли ги роднините? (Истината само тук)
Гласувайте за статията

Софи Маринова и Тодор Давидов, по-известен като Гринго, вече са семейство

Гласовитата Софи Маринова каза заветното „да” на своя любим на 5-ти март.Влюбените узакониха съжителството си пред трите шаферки-Мис Баба Вселена-Дони Чачова, дизайнерката София Борисова и кметицата на Владая-Таня Иванова. На подприсването присъстваха още сина на Софка-Лоренцо, гримьора Бони, както и кумовете-колежката й Преслава и мъжа й Павел.

Софи Маринова

Софи Маринова разкри какво мислят роднините за тях

Двойката ще направи сватба на 24-ти март с много гости и пищно парти.

Наскоро Гринго призна дали майката и близките на Софка го приемат.

„Тъщата ми вика, че съм зет като мед, защото се държа добре с тях“, сподели младоженецът.
Ромският славей също разкри какви са отношенията й с родата на съпруга й.

„О, да, те така го бъзикат, че е зет като мед – и братята ми също. А свекървата и зълвата също умират за мен! Като моята свекърва и зълвичка няма – така казвам на хората! Разбираме се сигурно и защото те са в Германия и се виждаме по-рядко.

Ние със свекървата се чуваме по телефона. „Софче, какво правиш? Добре съм, а ти?“. Тя е само с 5-6 години по-голяма от мен и сме си на един акъл, приличаме си по характер“, похвали се Софи Маринова.

Влюбената поп фолк дива е запленена от характера на съпруга си. Госпожа Давидова винаги е мечтала да има до себе си мъж с характер.

„Харесвам това, че е мъжкар, защото преди години, като бях сама и все исках да имам мъж, който да тропне на маса, да се чуе, че има мъж! Сега повечето станаха по-нежни от жените, по-висят пред огледалата от нас.

В Гринго ми харесва също, че винаги си казва нещата в прав текст, има мъжки характер, а ми харесва и това, че е целият в татуси. Има и хубава усмивка, с хубави зъби и му казвам, че искам по-често да се усмихва, защото той по-рядко се усмихва“, доволна е певицата.

Гринго обаче се надява да промени „лютия език” на половинката си.

„Софка има малко лют език и като се ядоса, без да се замисля казва тежки думи и може да те нарани в такива ситуации“, споделя младоженецът

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар