Мариела Нордел избухна: Разликата между мис Тигрова и Цвъ е незабележима!(Виж тук)

Мариела Нордел избухна: Разликата между мис Тигрова и Цвъ е незабележима!(Виж тук)
Гласувайте за статията

Мариела Нордел отново скандализира мрежата

Устатата кулинарка Мариела Нордел разбуни духовете за пореден път. Къдрокоската този път коментира скандалните нововъведения във Франция за родителството. Ето как взриви мрежата с поста си готвачката:

Мариела Нордел

Мариела Нордел взриви нета отново

„Разликата между мис Тигрова и Цвъ е едва забележима. За да сме политкоректни, можем да ги наречем мозък 1 и мозък 2, че да не се сърдят. И спокойно можем да ги разменим, никой няма да разбере. Особено на молитвените закуски. Там и децата говорят американски…

Към мозък 1 можем да прибавим и подмозъци. Както можем да подходин и към мозък 2.

Към мозък 2 принадлежат всички онези знайни и незнайни силиконови създания – руси, чернокоси, червенокоси и брадати. Те с удоволствие се показват по биг брадъри, Животът е хубааав! и прочие великолепни достижения на съвременната журналистика.

Там те пеят, танцуват и разсъждават за живота и са много важни. Важни и значими в ефира. Във въздуха. Някой ден ще изчезнат и те като нас, обикновените хорица. Вълнуващо би било да видя как червеите се шашкат като стигнат до силикона… Не сега, въобще.

И какво ли биха казали археолозите, когато разкопаят някоя могила и вътре намерят две силиконови торби, едни устни с хилорон, две чифта изкуствени мигли и 10 нарисувани нокъта с камъчета около един бял скелет…

Този ефир, обаче е рожба на десетгодишното управление на мозък 1 и неговите подмозъци. Десет години слушаме ЩЕ. Ще ви построим пътища, ще ви оправим тротоарите, ще ви дигнем ток…, ох, не тока, заплатите.

Ще живеете спокойно и никой не ще влиза вече по домовете ви. Ще ви прецакаме живота.. ох, не, ще ви го оправим. Ще станем едни добри мозъци и подмозъци. Ще се научим да говорим български…. Ама някой друг път.

Мозък 1 поздравява мозък 2 с песента на Азис, подмозък на мозък 2, „Позна ли ме?“, а аз с песента „Подлудяваш ме!“.

П.П. Заявявам, че никога не съм слушала ни една песен на Азис! Заглавията ми ги подсказа Гугъл“, публикува в мрежата Мариела Нордел.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар