Наталия Кобилкина ни учи как да изберем идеалния!(Сексоложката не спира да прави пари)

Наталия Кобилкина ни учи как да изберем идеалния!(Сексоложката не спира да прави пари)
Гласувайте за статията

Наталия Кобилкина очаква първото си бебе, но ще го роди на работа!

Сексоложката Наталия Кобилкина не спира да прави пари, въпреки напредналата си бременност. Рускинята продължава да провежда семинари и уебнари. Тя не спира да дава съвети, да прави срещи с нея или различни таланти от Европа и света.

Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина не спира да прави пари

А потребителите на мрежата я подиграват, че ще роди на работа. Последното предложение на половинката на гръцкия богаташ Такис Дретакис е за откриване на идеалния партньор:

„Как да разберем, че точно този партньор е правилен за нас? Първо, че с него ние можем да запазим своята автеничност и да бъдем на 100% себе си без да играем маски и роли и даваме това право и на другия.

Второ, заедно ние ставаме повече от колкото сме по отделност – ние имаме синергия и преоткриваме своите качества по нов начин чрез другия.
Трето, партньора ни помага да осъзнаем нашите травми и да станем по-добри отколкото сме били в началото на връзка.

Четвърто, любовта е нещо много красиво и силно и от там ние се чувстваме красиви и щастливи.

Ако още не можеш да откриеш своя любим – разбери каква травми ти пречи за това на 21 март с Лиз Бурбо. Когато излекуващ травмата – връзка отива на другото ниво“, уверява Наталия Кобилкина. И не пропуска да уточни „същината на проблема“:

„Един от най-мощните човешки наркотици – това е желание да страдаме! Ние склони да се влюбваме в партньори, които не ни избират. Ние не искаме тези, които са подходящи и даваши.

Повече известни книги и филми за нещастна любов: ромео и джулиета като пример. Ако пуснем песни същата история: you break my heart…

Когато правя терапия и предлагам да се откажем от страдания хората започват да се борят като луди и не пускат!

Те готови да страдат пак и пак – защото това е познато и ясно. Щастие е избор и работа в тази посока и това е възможно, но изисква терапия“, отбелязва Наталия Кобилкина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар