Бившият на Мегз: Зачертал съм я с дебелия маркер, не ме свързвайте с нея! (виж тук)

Бившият на Мегз: Зачертал съм я с дебелия маркер, не ме свързвайте с нея! (виж тук)
Гласувайте за статията

Бившият на Мегз не иска и да чува за нея!

Бившият на загазилата със закона дизайнерка Миглена Каканашева – Мегз избезсня, че медиите продължават да спрягат името му с нея. Юлиян Ненчев процъфтява в бизнеса си. Докато дизайнерката от Раковски има сериозни проблеми с органите на реда.

Мегз

Бившият на Мегз е бесен

Както вече писахме, изнанадваща проверка в Търговския регистър показа, че фирмата на Мегз е вече собственост на бившия й любовник.

През изминалата седмица наш репортер писа за нов проект на бившия футболист. Който е вероятно единственият мъж, който се е отървал от Мегз без да й прехвърли фирмата си.

А едва ли опити не са липсвали, след като ставаме свидетели на шашмите, които Каканашева върти с последния си любовник Рончев, пише Блиц.

На Юлиян обаче не му е приятно медиите да го пишат до името на Миглена. С гневен статус във „Фейсбук“ той скочи срещу нашата медия и колегите, които продължават да го свързват със скандалната дизайнерка и разкриват подробности за връзката им, която е вече в миналото. Но човек от миналото си никога не може да избяга, нали така?!

„В последните 2 месеца публикувахте доста статии за мен, за които само веднъж ме потърсихте за коментар и аз ви го отказах. Никога не съм коментирал личния си живот и то публично, без значение дали човекът до мен е публична личност или не.

Още повече, никога не съм смесвал личните отношения и работата ми. Добре, разбрахте по един или друг начин за мои взаимоотношения с човек, за който многократно казах, че съм го задраскал с дебелия маркер.

Не разбирам защо обаче твърдо и упорито продължавате да ме свързвате с него, а сега дори и работата ми свързвате с него, че чак и негова снимка слагате като водеща. Никога не съм парадирал медийно, с това с което се занимавам или с успехите, които съм постигал.

Просто това е моят начин и държа да остане такъв, докато не реша да се промени. Още повече пък да става чрез хора, за които дори не искам да чувам“, пише той.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар