Уникум: Гери-Никол замяза на… сравнете сами! (наблъска се с филъри)

Уникум: Гери-Никол замяза на… сравнете сами! (наблъска се с филъри)
Гласувайте за статията

Гери-Никол не осъзнава какво прави със себе си?!

Гери-Никол е на път да стане двойничка на Жената котка. За жалост обаче не в добрия смисъл на думата. Младата R&B певица, която е едва на 20 години, започна да прекалява с естетичната хирургия.

Гери-Никол

Лицето на певицата Гери-Никол буквално покърти феновете й

Феновете й алармират в нета, че ако продължава в този дух на тази крехка възраст, скоро ще е втората Джослин Уайлдщайн. Известна като жената с най-много пластични операции по лицето си.

За съжаление Джослин, преследвайки манията си да заприлича максимално на Жената котка, в момента е обезобразена и се е превърнала в предупреждение до какво може да доведе пластичната хирургия.

В социалните мрежи плъзнаха колажи на Гери и Джослин една до друга, а приликата е неоспорима, пише вестник „България Днес“.

Миналата година изпълнителката бе разкрита, че освен устните си и дупарата си си е тунинговала и гърдите. Силиконови цици за 20 бона пъчи гордо оттогава блондинката, която отскоро е брюнетка.

„За да си актуален и интересен в днешно време и да се задържиш на върха, явно трябва буквално да променяш самоличността през месеци.

Лошото е, че и Гери, и Тита имитират колежките си от световната сцена Ники Минаж и Карди Би, които може би никой не знае как изглеждат в действителност“, разсъждават потребители.

Психолози единодушно смятат, че всяко подлагане на пластична или естетична интервенция се дължи на някакъв вид депресия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар