Наталия Кобилкина: Казах на Такис, че не го обичам! (виж тук)

Наталия Кобилкина: Казах на Такис, че не го обичам! (виж тук)
4 (80%) 1 vote

Наталия Кобилкина разкри тайна от любовта й с Такис Дретакис!

Бременната Наталия Кобилкина разкри история от интимния си свят с гърка Такис Дретакис. Причината е поредният й съвет към последователите, но събуди интереса на мнозина в мрежата:

Наталия Кобилкина

Сексоложката Наталия Кобилкина по-трудно се влюбила в мъжа си

„След 2 седмици от запознанство моя мъж ми каза: Обичам те. Замрях и реших, че той се обърка нещо или аз не чух правилно. Обаче той го повтори.

Погледнах го учудено и попитах: Как можеш да обичаш някой след 2 седмици? Това е невозможно! Той каза: така го чувствам.

Почувствах си виновна и казах: Но аз още не те обичам, готин си, хубаво ми с теб, но за любов ми е рано.

Той каза: Не ти го казвам, за да ми кажеш същото. Всеки има право на своите чувства.

Когато дойде момент и наистина го усетих и аз го казах. Дайте си право да изживеете любовта си и уважавайте вашето време.

Три години и половина сме заедно и няма ден в който сме пропуснали да кажем, че се обичаме. И с години любовта става все по-силна и връзката все по-красива.

Няма ден в който вътрешно не казвам на своите родители, че ги обичам (когато се чуваме казвам и на глас). Няма ден в който не казвам на живота и Бог, че ги обичам.

Всеки ден се събуждам от щастие, че следвам мисията си и обичам екипа си, клиентите си и психотерапия. Какво е живот за мен – поток на любовта във всичките му прояви. А вие често ли казвате вътрешно и на глас обичам те?“, попита Наталия Кобилкина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар